Punt

6 mesos de vida!

El nadó ja té 6 mesos de vida i per tal de fer-li un jersei de punt a mà ja han canviat les mesures de l’infant. A continuació us mostrem una sèrie de fotografies amb una jaqueta i un parell de body’s per a nadons de mig any de vida.

 

Instruccions per a fer la jaqueta: agulles del número 6.

Fets els 14 centímetres fins a la sisa, matem 2 punts per cantó i continuem 13 centímetres més i matem tots els punts de cop. De la part davantera, després d’arribar a la sisa i quan falten 5 centímetres per arribar a les espatlles matem del cantó contrari de la sisa matem 4-3-2-2-1 punts per tal de fer el coll. Pel que fa a la màniga, augmentem 1 punt cada 4 passades fins a arribar als 27 centímetres, segons el diagrama. Al final els deixem tal qual per cosir-la al cos punt per punt.

Instruccions per fer body

Es començar per una cama fins arribar a les engonals i, seguidament, es comença l’altre cama. Al final s’uneixen els punts de les dues cames i es continua fent el cos amunt.

Si es vol fer algun dibuix al cos del body del nadó s’ha de seguir el diagrama del dibuix, segons l’esquema penjat a continuació.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s