Punt

Les agulles de fer punt, una eina renovada

Avui celebrem el Dia Internacional del Treballador i per commemorar-ho, en comptes de presentar-vos una de les nostres creaciones, parlarem una mica sobre les agulles de fer punt.

Tots coneixem les agulles que feien servir les nostres àvies i mares i guardem en la nostra memòria la seva forma i com se les posaven a sota de cada braç per fer-nos amb tota la seva tendresa i amor les peces de roba que més ens abrigaven a l’hivern.

Durant els últims anys, però, han aparegut noves maneres de fer punt i noves agulles que us descrivim a continuació:

 430585 Agulles Estàndard Són les agulles clàssiques i de tota la vida. Tenen diverses mides que es calculen per mil·límetres i les escollirem depenent de la mida de la llana o el fil. Normalment estan fetes d’acer.
 014504 Agulles de fusta Les agulles que últimament més es venen són les que estan fetes de fusta. Les seves característiques són iguals que les anteriors.
SignatureNeedleCaps Agulles amb acabat ornamental Aquestes agulles no tenen res d’especial tret de l’acabat visual. Molt sovint s’usen només de decoració!
474511220_973 Agulles amb dues puntes Les agulles amb dues puntes s’utilitzen sobretot per fer mitja en circular sense costures (mitjons, mànigues, cordons…)
inspiration&realisation_diy_giant_circular_knitting_needle_tutorial Agulles amb agafadors Són iguals que les anteriors, però amb l’agafador de plàstic que uneix les dues agulles ens ajuden a que la nostra peça circular sigui més grossa.

Amb quina us quedeu?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s